Μύλοι Ασωπού ΑΒΕΕ και Goodmills Group

Μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας

 

 Η εταιρία Μύλοι Ασωπού ΑΒΕΕ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1999 και συνεχίζει την πορεία της προσηλωμένη πάντοτε στις προσδοκίες των πελατών της με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια – σχεδόν είκοσι – οι άνθρωποι της Μύλοι Ασωπού προσπαθούν να παραμένουν πιστοί στο όραμα της εταιρίας:  να παρακολουθούν και να μαθαίνουν συνεχώς τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς ώστε να αποτελούν μία αποτελεσματική και ικανή ομάδα που προσφέρει πολύτιμα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες-συνεργάτες της.

Στα πλαίσια του επιχειρηματικού της σχεδιασμού για τα επόμενα χρόνια και διακρίνοντας τις ανάγκες και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, η Μύλοι Ασωπού προχωρά σε μία στρατηγικής σημασίας εμπορική συνεργασία με τον Όμιλο GoodMills.

Ο Όμιλος GoodMills εδρεύει στην Αυστρία και διαθέτει συνολικά 25 μύλους σε όλη την Ευρώπη, με θυγατρικές εταιρείες στη Γερμανία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Επεξεργάζεται ετησίως περισσότερους από 2,8 εκατομμύρια τόνους σιταριού και έχει κύκλο εργασιών περίπου 850 εκατομμύρια ευρώ. Διαθέτει εξαιρετικά  υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση.

 

Η εμπορική αυτή συμφωνία αφορά τη συνεργασία των δύο εταιριών σε Ελλάδα και Κύπρο για τη πώληση και διακίνηση της  προϊοντικής σειράς GOODMILLS PROFESSIONAL σε πρώτη φάση καθώς και την πώληση προϊόντων της Μύλοι Ασωπού, κυρίως στην κατηγορία των αλεύρων από σκληρό σιτάρι  και ειδικών αλεύρων, στις γειτονικές βαλκανικές χώρες. Στη συνέχεια προβλέπεται να αναπτυχθούν από κοινού νέοι κωδικοί και νέα ειδικά προϊόντα.

Πρόκειται για μία ουσιαστική και δυναμική συνεργασία με βασικό στόχο όχι μόνο την εμπορική δραστηριότητα, αλλά και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας έτσι ώστε να προκύψει αυξημένο όφελος και προστιθέμενη αξία για όλους τους πελάτες-συνεργάτες της Μύλοι Ασωπού.

Με τη συνεργασία αυτή, η Μύλοι Ασωπού ως εμπορικός συνεργάτης του Ομίλου Goodmills, επιδιώκει να συνδυάσει τα οφέλη της ευρωπαϊκής εμπειρίας με την γνώση της τοπικής αγοράς. Το μέγεθος, η βαρύτητα και η ευρωπαϊκή υπεροχή του Ομίλου Goodmills σε συνάρτηση με την ευελιξία, την υψηλή ποιότητα και τη γνώση της ελληνικής αγοράς που διαθέτει η Μύλοι Ασωπού, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό συνδυασμό ώστε οι πελάτες-συνεργάτες της εταιρίας να έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν όφελος και αξία στα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.

Share This