Άλευρα Αρτοποιΐας Τύπου 70%

 

Typou_70

70% Εxtra Δυνατό

Αλεύρι ιδιαίτερα δυνατό για την κατηγορία του. Ιδανικό για αρτοσκευάσματα πολυτελείας (ψωμάκια σάντουιτς, κρίτσινια, μαργαρίτα φόρμας κ.λπ.) και πρόσμιξη με άλλα άλευρα τ. 70%

Συσκευασία: 25 κιλών

70% Μαλακό

Kατάλληλο και για απλά ζυμωτήρια παλαιού τύπου (διχάλες). Χρησιμοποιείται για παρασκευή ψωμιού, μπαγκέτας, κουλουριών και για βάσεις πίτσας.

Συσκευασία: 25 κιλών

70% Extra Μαλακό

Αλεύρι για γρήγορη και εύκολη παρασκευή ψωμιού με καλή διόγκωση και καλή απορροφητικότητα νερού. Κατάλληλο για ταχυζυμωτήρια και παραδοσιακά ζυμωτήρια.

Συσκευασία: 25 κιλών

Special Mαλακό

Πολύ μαλακό αλεύρι. Ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν ιδιαίτερα μαλακό αλεύρι, όπως κουλούρια, αραβικές πίτες, πίτα για σουβλάκι κ.α.

Συσκευασία: 25 κιλών

70% Κλασσικό

Κλασσικό αλεύρι τύπου 70% για αρτοποίηση. “Γρήγορο” αλεύρι, δίνει γρήγορη και εύκολη αρτοποίηση. Δουλεύεται τόσο σε ταχυζυμωτήρια όσο και σε απλά ζυμωτήρια. Σε ανάμιξη με κίτρινα άλευρα βελτιώνονται οι χρόνοι ζυμώματος.

Συσκευασίες: 25 κιλών

70% Δυνατό

Αλεύρι κατάλληλο για ταχυζυμωτήρια και κυλίνδρισμα. Έχει υψηλή απορροφητικότητα σε νερό. Χρησιμοποιείται και σε πρόσμιξη με κίτρινα άλευρα για μεγαλύτερο όγκο στο χωριάτικο ψωμί.

Συσκευασίες: 25 κιλών

70% Κλασσικό Soft

Αλεύρι μαλακό για γρήγορη και εύκολη παρασκευή παραδοσιακού χειροποίητου ψωμιού με έντονη γεύση και άρωμα, κατάλληλο κυρίως για απλά ζυμωτήρια.

Συσκευασία: 25 κιλών

Share This