Ο Μύλος μας

Όραμα μας είναι κάθε χρόνο οι άνθρωποι της εταιρίας μας να αποτελούν την καλύτερη ομάδα και οι αρχές και οι αξίες που μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν, να δημιουργούν υπεραξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, εξασφαλίζοντας ευημερία στην εταιρία και στους ανθρώπους της.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας με προϊόντα και  υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά. Με σεβασμό στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους υπόλοιπους συνεργάτες μας, επιδιώκουμε πάντοτε τις καλύτερες σχέσεις και στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση της εταιρίας, αναπτύσσοντας τις δυνατότητες και τις δεξιότητες των ανθρώπων μας σε όλα τα επίπεδα, με ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις συνεχείς αλλαγές της εποχής.

Συνέπεια

Προτεραιότητά μας είναι πάντοτε, η συνέπεια προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Επιδιώκουμε μακροχρόνιες και παραγωγικές συνεργασίες για αμοιβαία επιτυχία και ανάπτυξη και μέσα από την πολυετή πορεία μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών, όσο και των συνεργατών και των εργαζομένων μας. Με αφοσίωση στην υλοποίηση του σωστού σχεδιασμού, πειθαρχία στην εκτέλεση, πιστή εφαρμογή και τήρηση των δεσμεύσεων μας, εγγυόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

Πολύτιμα προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα της χρήσης ποιοτικών πόρων, Ά υλών και σύγχρονων παραγωγικών μεθόδων, από υψηλής κατάρτισης και εκπαίδευσης προσωπικό. Επενδύουμε στην ομαδική εργασία και στοχεύουμε στην αποτελεσματική επικοινωνία όλων όσων εργάζονται στην εταιρία ή συνεργάζονται μαζί μας και με τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των ανθρώπων και των μεθόδων μας, δίνουμε στα προϊόντα μας χαρακτηριστικά που τα κάνουν πολύτιμα και ποιοτικά, χωρίς να ανεβάζουν το κόστος τους.

 

Η παραγωγή μας σε αριθμούς

Τόνοι σκληρού σιταριού ανά ημέρα

Τόνοι μαλακού σιταριού ανά ημέρα

Τόνοι σιταριού το χρόνο